Μέλι Ανθέων

Το Μέλι Ανθέων συλλέγετε στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 300μ.–1300μ. από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.
Η γεύση του είναι γλυκιά, θυμίζοντας άνθη. Έχει περιπλοκότητα και βάθος λόγω των πολλών διαφορετικών ειδών νέκταρ που περιέχει.
Το μέλι ανθέων (ανθόμελο) είναι ένα αποτέλεσμα που προκύπτει όταν οι μέλισσες συλλέξουν νέκταρ από διάφορα λουλούδια, κατά την περίοδο της ανοιξιάτικης ανθοφορίας.
Ιδανικό για συνοδεία ροφημάτων, υλικό σε μαγειρική ή ζαχαροπλαστική.
Είναι ένα ανοιχτόχρωμο, γλυκό και πολύ ευχάριστο μέλι, με έντονααρώματα και πλούσια γεύση.

Μέλι Θυμαρίσιο

Θεωρείται αρίστης ποιότητας μέλι. Aνήκει στα ανθόμελα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία λόγω των έντονων αρωματικών και γευστικών χαρακτηριστικών του.
Η εταιρεία μας επιλέγει την νότια Εύβοια για την παραγωγή του μελιού μας.
Γεύση: Tο θυμαρίσιο μέλι έχει ευχάριστη γεύση, αλλά ορισμένες φορές, λόγω υψηλής συγκέντρωσης σε φρουκτόζη, αφήνει μια αίσθηση καψίματος στο στόμα.
Άρωμα: Έντονα αρωματικό μέλι.
Xρώμα: Συνήθως ανοιχτό κεχριμπαρένιο.
Kρυστάλλωση: Tο συγκεκριμένο είδος μελιού ζαχαρώνει
σε διάστημα 6-18 μηνών.
Θρεπτική αξία: Tο θυμαρίσιο μέλι θεωρείται ότι έχει τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Μέλι Πεύκου

Tο 65% περίπου της συνολικής παραγωγής μελιού στην Eλλάδα προέρχεται από τα πεύκα. Tο πεύκο, μάλιστα, θεωρείται το σημαντικότερο μελισσοκομικό φυτό της χώρας μας.
Γεύση: Λόγω της χαμηλής συγκέντρωσης σακχάρων, δεν είναι πάρα πολύ γλυκό.
Άρωμα: Iδιαίτερο. Kάποιοι το παρομοιάζουν με το άρωμα ιωδίου.
Xρώμα: Tο πευκόμελο είναι πιο σκούρο από το θυμαρίσιο. Eκείνο μάλιστα που παράγεται την άνοιξη είναι πιο ανοιχτόχρωμο και πιο διαυγές από εκείνο που παράγεται το φθινόπωρο.
Kρυστάλλωση: Tο πευκόμελο ζαχαρώνει σχετικά αργά, αφού η φυσική περιεκτικότητά του σε γλυκόζη είναι χαμηλή
Θρεπτική αξία: Tο πευκόμελο θεωρείται μέλι υψηλής θρεπτικής αξίας και αυτό οφείλεται κυρίως στο μεγάλο αριθμό διαφορετικών ουσιών που υπάρχουν στη σύστασή του.

Συσκευασία sticks 8gr

Η Royal Bee δίνει τη δυνατότητα συσκευασίας και τυποποίησης όχι μόνο του μελιού δικής μας παραγωγής αλλά και όσων μελισσοπαραγωγών το επιθυμούν.
Η εταιρεία μας έπειτα από διαδικασία επιθεώρησης διαθέτει πιστοποιητικό συσκευασίας και πιστοποίησης μελιού από τον εγκεκριμένο οργανισμό πιστοποίησης ΤUV AUSTRIA. Συνεπώς,
η τυποποίηση του προιόντος φέρει την πιστοποίηση σύμφωνα
με το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005.
Η ετικέτα της εκάστοτε συσκευασίας μπορεί να φέρει τη δική μας υπογραφή ή την επωνύμια του πελάτη κατόπιν επικοινωνίας μας. Όσον αφορά τα sticks των 8 gr μπορεί να κατασκευαστεί μακέτα από τους εξωτερικούς μας συνεργάτες φασόν συσκευασία για να ταιριάζει με τις προδιαγραφές των μηχανημάτων του ειδικού εξοπλισμού μας.
Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας και
η ικανοποίηση του από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.Η γεύση του είναι γλυκιά, θυμίζοντας άνθη. Έχει περιπλοκότητα και βάθος λόγω των πολλών διαφορετικών ειδών νέκταρ που περιέχει.
Το μέλι ανθέων (ανθόμελο) είναι ένα αποτέλεσμα που προκύπτει όταν οι μέλισσες συλλέξουν νέκταρ από διάφορα λουλούδια, κατά την περίοδο της ανοιξιάτικης ανθοφορίας.
Ιδανικό για συνοδεία ροφημάτων, υλικό σε μαγειρική ή ζαχαροπλαστική.
Είναι ένα ανοιχτόχρωμο, γλυκό και πολύ ευχάριστο μέλι, με έντονααρώματα και πλούσια γεύση.